Знала

Я прекрасно все знала,
Коли починала цю гру,
Що закінчиться все
Болючим словом Люблю.
Навіщо я починала?
Чекала красивий фінал?
Адже, коли це сказала -
Ти різко втратив запал.
І чого почала я цю гру,
Щоб тепер сидіти і ревти?
Не потрібна я йому
Та не змогла себе вберегти.
До нестями, до болю
Була надія на інший фінал.
Але чого було очікувати,
Бо знаю, я не твій ідеал.
Кожного разу, як вперше,
Я тобі всі гріхи пробачала.
А робити цього не треба було,
Бо чим все закінчиться я знала.


Рецензии