Душевна молитва...

Благання

Візьми мене, Боже до себе в долоні. Тримай мене міцно. Ховай від журби.
   Дивись в мої очі. Вони у полоні яскравого неба та листя верби.
Даруй мені, Боже, дитячу довіру, незайманість слова та біль співчуття.
   Даруй мені, Господі, силу та Віру… щоб було яскраве та світле життя.
Ця мить, як краплинка, тремтить у довірі, надію тендітно до серця несе.
   Дивись у майбутнє, моя Україно. Нехай Матір Божа тебе береже.
 17.10.2019 р

І знову, благаю..

Тримай мене, матінко, любячим словом,
   Бо я вже не вірю ніяким пісням.
Мене вчилися з малку історії в школі,
   Але, зараз кажуть, що то був оман.

Тай що залишилось? Ховатись від зради?
   Немає довіри нікому в цей час.
Я чую, як знову зривають снаряди.
   Та виє тривога, лякаючи нас.

Від ранку до ночі лелеки щебочуть.
   Невже їм не страшно? Гніздечка ж живі.
А наша малеча так дивиться в очі,
   Що хочеться вити, від темряви днів.

Але ненька вміє дитинку втішати,
   Бо татко далеко. Бо він на війні...
І що залишилось, щоб Душу тремати?
   То віра в молитві. І сміх у ві сні.

Тримай мене, рідна! Тримай, Україно!
   Ти знов, як раніше, одна на віки!
Сини твої встали стіною. Єдино.
   Тебе захистити від сліз та журби.

09.07.2022 р.


Рецензии
УВАЖАЕМАЯ ЛЮДМИГОР!

КОЛЛЕКТИВ ИКФ ПОЗДРАВЛЯЕТ ВАС С ДНЁМ РОЖДЕНИЯ!

ПРИГЛАШАЕМ В БАНКЕТНЫЙ ЗАЛ НА ПРАЗДНИЧНОЕ МЕРОПРИЯТИЕ
http://www.stihi.ru/2022/07/23/12

Интерактивный Конкурс-Форум   23.07.2022 00:11     Заявить о нарушении