Эмили Дикинсон. 1596. Few, yet enough

Довольно ль малости —
Одной —
Секрета — одного,
Чтоб тайно с братьей неземной
Почувствовать родство?


Few, yet enough,
Enough is One —
To that ethereal throng
Have not each one of us the right
To stealthily belong?


Рецензии