Шинни ружен

Ас селис асибара
Сагал машина ГIялис?
Гьар дураухъунхIели,
УркIиличир цIа сари…–

Неш сари цIумрикIули,
ХIясбуллагь чархIелхъули,
ХIясан сай аъкяхъили,
Нешла гъайла хIергъули.

ГIур, дуцIухъи, кадухиб
Бизити кампетуни,
Сай хъябшхIели асибти –
Гьадуциб нешлис илди:

– Рукен, неш, муридешли,
УркIи ряхIятбиайчи…
Ну хъябшизасли, хIедван
Сабну набра гIядабли.


Рецензии