Делхъчи

ВиштIал СягIид харили сай:
Цаибси Ганз кайцIули сай.
Каркули сай, алзули сай –
Дунъяличи вахъ карцIли сай.

Булхъутачи хIясратли сай,
Сайра улхъес иштяхIли сай.
Ута-гIелав гьакIикIули,
Мявализи вахъ гьуцIли сай.

ХIера, ута гьаббулхъули,
ЧIябарличиб тякбулхъули –
Къянкъубира чегахъили,
Хъяша сай вахъ чIикьилтIули…

Тяп гежбаван къухIкайзурли,
Урши сай гIур ахъхIелзули:
«Авкьяшанни вашаслилра,
Калишагу кахIейкили…»


Рецензии