ХIева чехIебиу

8-ибил мартличил мубаракрарес
Дудешли ГIяшурас жагал хIева хиб.
Агь, рурсила шаддеш! Сунна вичIиръай
Тяп чатIали кьяйда юрт бучIесаиб!

ХIевара балбариб, бахъ балбикибкъи,
Зилантачи рукьес сарра арархиб.
– ХIу чина аркьулри, пальто агарли? –
ГIерраиб неш хапли, рурси тIашаиб, –

– Дураб бугIярлигу, дягI хеб кабухъи,
РиргIудгу, ахIерси, хIу лагьа кьяйда.
– Пальто чегьасли, неш, хIусбулхъличибта
ХIева чехIебиу, аркьяс ишкьяйда…


Рецензии