Дудешлизи гIярзбирури

Даим лихIби дитIикIули,
Къуйрукълизи зузикIули,
Сунна бухъна кам архъули,
ВетIиб житас никIа Кьуби.

Гьачам диъба сай укули,
КьацI гьабуциб житас бацIси
ГьимбукIибси «Супелтарли»
Хъябшкаиб хъяшала бачIни.

Висур урши «Агьи!» или,
ГIява бачIни суркдирули:
– Лявкьян дудеш бархIехъ хъули,
Се бирул хIед ца тIашбизи…


Рецензии