Наб гьунгелти хесара?

Ца бархIи Кавсаратла
Кьакьурти изесдииб.
Жулгьала ва бамбала
Нешли компресс чебихьиб.

ГIяркьила гягI хIейгули,
Рурси кьакьали сари.
ХIязлизи ахъибтачи
Хъябшси хIясратли сари.

– ГIяхIил арариайчи
Руэн, дила мукьара,
Тапани лер хIелара, –
Бусраврухъун неш гIурра.

– Хъулиб анцIбукьигу, неш,
Зилантачи аркьясра:
Изулину кьакьурти,
Карихьасли, гьатIира.

– ХIу арахIериубли,
Рархьаадли кьакьала,
ЧариубхIели, дудеш
Ургъаргу хIедра набра.

Рурси гIурра хъаррихьун:
– Хъябшризурли ухьалар
Дудешли чераасли,
Наб гьунгелти хесара?


Рецензии