Шишаларти чай кертIа

ВиштIаси халикьлис халал стакайзи
ДакIахъиб нешли чай, термос абхьили.
Халати гIяхIлала, дудешла Гьала
Кадихьиб цIуб арцли дибгIян пигьлуми.

Чайли ужхIевжули, хIякли сай Халикь,
ГIяхIла дужутачи хIяйраниубли,
– Ит зубартичебси шишализирад
КертIа. неш, набра чай, хIейги дуцIарти…


Рецензии