Поклонение Богородице

О пресвятая Госпожа наша,
Небесная Царица,
Преславная Владычица, Дева Богородица!
Печальных всех праведное утешение,
И всем уповающим на Тебя живот и воскресение
О, Мать наша Милосердная,
Избави нас от болей телесных и душевныя
Яви на  нас милость свою,
Не призри нас, молю!
Радуйся, яко Радость Твоя
Во век не скончается
Господь с Тобою.
И мы радуемся!


Рецензии