ЧИР

Ніхто не виграє у тій війні
Та й зупинятися не слід.
Хто думав виграти
Той став бідніш...
Зненацька неньці
Вставив ніж
У спину - карлик-лиходій
Од віку ХХI-го подій.
Хто думав запалити Україну
РаZZєю вклав у домовину.
Козацька справа не загине...
"Калини" пісня світом лине!
Так II-й Нюренберг
Очікує злочинців
Бо руZZкомір'я чир
Сочиться.
16 Червня 2022 Року


Рецензии