Саламла дабри

Чуйна гIеббураллира,
Дабри дарсли челгьули,
Салам дуравяхI урцар,
Неш гIергъирулхъахъули.

ГьимдукIибтиван «ширкьни»
ХIердикIар къакъбарили,
Дячунти кьячIубачиб
ДурхIни саб дукаркIули.

– Ца гьачамалра дархьли
Чегьигу, гIязиз, дабри, –
ГIяшрирар, махрикIули,
Неш уршила дабрачи.

– Унлала лулси кьяйда
Ну валкIхIейкIули гIелгъи,
ХIусаб се декIалдеса,
Сен диалла цегьулти?


Рецензии