Кампетуни вайти сари

Гьачам НухIлис адавзини
Савгъатдариб кампетуни.
Кашла вакъра бархьбатурли,
Муридешлис бяхъиб НухIли.

Дурсрачирад ракIиб рузи,
ХIясратриуб ил хъяшачи:
– Набра диха гьари, узи,
аркурину варх циркличи…

Ирисуни дигIяндариб
НухIли, кисми дацIдарили:
– Кампетуни вайти сари –
Цулби изур хIела, рузи.


Рецензии