Сонира чебаибси виадри

АрхIяличирад тIутIи
Хиб ца бархIи дудешли –
Янила чиллализир
Дарг чинар даргибтирил.
 
Агь, харибиуб дурхIни,
Чардиубтиван гIебшни.
Дубшар деткайхъули Сар
ХIунтIенни дерцIиб чубкри.

– Базарличи гьаввакIес
ХIедкIун дигхIейгусири.
Сен гьандикиба тIутIи? –
Хьарбаиб хапли нешли.

– Муэрлизив Мирзабег
Вахъ тиладиикIулри.
Бунагь бии хIуруцIли
Ил хьул бартхIеахъасри.

Халал чубк чеббиркIули,
Мирзабег линкIикIулри:
– Муэрлизиб «Сонира»
Чебаибси виадри.


Рецензии