Машина набзи биха

ТIас, сукура, шангла чебхьла –
Се бикалра хъямбирули,
Тяп руль кьяйда ласбирули,
Сулайбан сай дуцIкайкIули.

Лаглизибад автобусван
Сай ил гIела хихирули,
Катругкад тяп уркураван
ГIур гьалавяхI сай урцули.

Буркьбиубси моторлаван
Сунна тIама буи саби.
ХIунтIенни сай помидорван
ГъумкайкIули вахъ зумали.

Чарухъалли архIялавад
Дудеш-гIелав сай Сулайбан:
– ХIуни, дудеш, бамсриахъа,
Ил машина набзи биха…


Рецензии