Про ракетний удар по ТЦ в Кременчуге укр

[Brief intro]

[Verse 1]
Мій дух помер,
А тіло ще жиє.
Не вбить тепер,
Кого немає вже

[Verse 2]
Усе, що мав,
Воно лежить ось тут
Життя віддав,
Земних позбувся пут.

[Chorus]
Помер мій дух…
Пішов він молодим
З життя мій друг
І я зник разом з ним

[Verse 3]
Пекельний жар
Зайнявся тут оце,
Коли удар
Завдали по ТЦ

[Verse 4]
Розбитий вщент
У згарищі лежить
Людський фрагмент
В руїнах тих стирчить

[Chorus]
Помер мій дух…
Пішов він молодим
З життя мій друг
І я зник разом з ним

[Verse 5]
А я ж хотів
В той день там бути теж...
Що в тих катів
Нема ніяких меж?!

[Verse 6]
Бракує слів
Один нестримний біль
Нестерпний гнів
З’явився нізвідкіль.

[Chorus]
Помер мій дух…
Пішов він молодим
З життя мій друг
І я зник разом з ним

[Bridge]
Покличе темноока
Потворна і жорстока
Живі до неї йдуть

В землі навічно спокій
У ямі тій глибокій
Вони собі знайдуть

[Outro]

[End]


Рецензии