нема слiв

немає слів немає діла
нещадне лихо налетіло
немає ні сестри ні брата
одна ридає бідна мати

одні розкидані по світі
роззуті голі рідні діти
свої хати горять палають
та на господаря чекають

немає школи ні садочка
ні помолитися куточка
усе що є - одна війна
безглузда сива та страшна


Рецензии