Якщо думкам не збутись, Ти прости,

Якщо моїм думкам не збутись, Ти прости,
Що часто мрію про щасливе завтра,
Та моє серце й душу бачиш тільки Ти,
Без Тебе все життя – то тільки втрата.

Не мріяти не можу зовсім, звісно я
Це Ти вложив у серце моє мрію
Про те бажане, про щасливе майбуття
Ти заложив в житті святу надію.

Я хочу мріяти, а Ти відкорректуй,
Я знаю, буде те, що так бажаєш,
Щоб на землі я зрозуміла ціль святу,
Найкраща мрія, що веде до раю.

Так прошу, Боже, дай краплиночку добра,
Родині, друзям, всій моїй країні,
Хай повернуться щиро серцем до Христа,
Й навік служитимуть Тобі віднині.

©Віра Українка


Рецензии