Вже й кава з присмаком вiйни

Вже й кава з присмаком війни
Від гіркоти волає серце.
Сумних думок невпинний плин
В душі луною обізветься.
Так хочеться відчути аромат
Кохання, миру і спокою
Вдихати ніжність від троянд
І милуватись їх красою.
Яскраве небо то є дар,
Не те що "Градами" лякає.
 В блакиті особливий шарм
Вона до мрій нас надихає.
Бо небеса престол Господній,
Нема там смутку і тривог ,
Там вільний Дух,то Дух свободи
Яку дарує тільки Бог!
 


Рецензии
...так хочеться дихати любов'ю..

Сергей Таболин   20.07.2022 15:02     Заявить о нарушении
Неймовірно хочеться.
Щиро дякую.

Левиа   03.08.2022 11:54   Заявить о нарушении