гераклiди

1
кошлатий світанок із хвиль помаранча
накриє армаду що вдерлась і нишкне
вздовж переліску немов ненавмисно
дід-сонце вмовляє і каже кулак
в нотбук спогдядає козак-вовкулак
зриваються башти *zет* мічених танків
*їбаште!* *їбаште!* на свято світанку!
втім воїн танцює у вирії танку
стрибожця злітає гопак

2
ми родом з Гелону
ми геракліди
стрибожії діти і Афродіти
Невже педерацію мародерів
що мов буревієм по нашим хоромам
Не обандерим не осоромим
у честнім бою?
напевне ка-дірам каюк
тож воїн танцює - артилерист
хто влучить спритніше?
насправді артист
співа про *калину* і згадує дім
і вітер роздмухує дим
де ворог не встане і злиплася сталь
здивовано черепом щириться вдаль
6 Травня 2022 Року


Рецензии