Катаракта

Біло-білий  туман:  —
Катаракта...
Ошелешний обман,
В неї хватка.
 
Я, собі на біду,
В межах міста,
Ну, ніяк не знайду
Окуліста.
 
Перепона... війна.
(ТваР не чиста).
На порозі вона,
В мог; міста.
 
Тче, в прийдешнє 
                вона,
Свій порядок,
Бо, у Світі війна,   
Вічний спадок. 

Думав, враза мине,
З вражень  такта,
Не минула мене
Й катаракта.
 
Та і серце вогнем
Пломенііє.
Воно ніччю і днем...
Мама мія!..
 
Просто, зламом і без
Міри тактаа,
В мені губить Генез — 
Катаракта.

Як не тисну на зір,
Мла — по вінця...
І не йде на папір
Слово: 'криця'. .
 
Може, враза не в гріш?
В  ціій  манері,
Ще — із'явиться вірш,
На... папері. 


Рецензии