Къачнас цIябли бирар

ХIяйван-къача дахес неш карацIалли,
ГIеларад ратрирхьур сакIубси ПатIи.
УтIухъназирад ниъли далхути
ХIулруркIар къачнала хIяз-хIузуначи.

Къачнас дугенилис кьарра кайхьили,
Бишахъи шалара, дярхъ гIекIиб нешли.
Рурси рисирииб: «Алкенгу шала:
УрухкIарну къачни, дярхъ цIяббиалли…»


Рецензии