Бялихъуни дурцулра

Даргудути шурмиван
КIухдухъун гъагултира,
Гьалакси варачанван
Чедидерхур чяхI-забра.

Хъулчрачирад дашути
«ХIуркIба» акIахъуб шара,
Урхьназиб бизутиван
Шадбиуб биштIатира.

Дикахъили дудешла
БилхIлакад дихул чакма
ШипIяргIили шиннизив
ВахъхIи тIашли сай Къуртма.

– Эй, урши, се бирулри,
бухъяна мурчIра хIура?
– Дудешлайчир халати
Бялихъуни дурцулра.


Рецензии