Неш русахъес ратира

Сайцун усес хIейгуси
Урши хIейсахъес или
Хъаррихьун неш циила
ВиштIаси ляввирули.

ХIянчили рамсахъурси
Неш мякьлар гьанкIрухъунмад,
Рузис лишанбарили,
Багьлали айзур ГIяхIмад.

– Рахли неш чераргъалли,
Изурну бекI сунела,
Дуравхъайчи гьаргала
Неш паргъатли ратира


Рецензии