Начис анцIбукьи саби

Сунечибра халаси
Начи саб Разиятли
Мякьлаб бусалъахъули,
Гардла далай бучIули.

– Ягъари, дила рурси,
ХIу даим ласрикIулри.
Ванал юргъан иткъира
Чархличиб хI****тулри.

Дивайчибад «ХьанцI хIулбар»
ХIечи хIербикIахъули,
Русаэн, дила гIязиз,
РиргIудну, гьаргрирули.

– Дугели лебил гIялам
БусхIели паргъатли,
Сен-сен балтусил, бура,
Начи бамсрихIехъили?

Мурталра цунбулхъули,
Начи бисули саби.
АгархIели ну ахIи
Иличи хIерикIуси.


Рецензии