Цулбачи хIеръа

Авкьяшанни хъусвашули,
ВакIиб Карим дудешличи:
– Каса, – или лишанбариб, –
Итди хIулби тIакьаларти.

ХIякизурси ХIясбуллагьли
ЧерхIур хъярхъли шиша хIулби:
– Се дигулри, Дила урши,
Даршахъили «кумекчиби»?

Камси гьалар гьардакIибти
Ниъла цулби чейахъули,
Абхьиб мухIли виштIасини
ЖибхIя кьяйда аъкархъули.

– Наб хIейгукъи, беркахъунри
берцIиб диъла гIяхIцад бутIа.,
Хъябштачиван хIезизину,
Диъла чурми дуракаса…


Рецензии