Гардла далай

ВиштIал узила сири
Рузили гардбирулри,
Нешлизибад аргъибси
Илис лайла бучIулри:
«Усен, дила ахIерси,
Лай-ла, лай-ла, лайла-лай,
Жявли халавиудну,
Лай-ла, лай-ла, лайла-лай!
ЛихIбичапI цIудар кецIни
Дукладуцес вирудну,
Чурми делсун цIуб мукьри
Дуки дикес вирудну:
Усен, дила ахIерси,
Лай-ла, лай-ла, лайла-лай,
Жявли халавиудну,
Лай-ла, лай-ла, лайла-лай!
ХIурхъачи кьяци кьяйда
ХIу ацIесра вирудну,
Урхьназиб бялихъ кьяйда
КуртIикIесра вирудну:
Усен, дила ахIерси,
Лай-ла, лай-ла, лайла-лай,
Жявли халавиудну,
Лай-ла, лай-ла, лайла-лай!»


Рецензии