ЯхIъя

ХIязтази ихъул ЯхIъя дурутачи лехIхIелзан,
Кьанни шакикибсиван хьарикIес алавулхъан.
– ЯхIъя, дурсри дечIунрив?
– Ягь? Се ири?
– ХIуни дурсри делкIунрив?
– Ягь? Се ири?
– Мисалти арзилирив?
– Ягь? Се ирив?
– Ягъари, нешлисалра хIуни кумекбаририв?
– Ягь? Се ири?
– Хялис нергь ардухирив?
– Ягь? Се ири?
– Агь, гIянцIа! Житалсалра хIуни ниъ кертIибсирив?
– Ягь? Се ири?
– Ва ЯхIъя, дахъ бизити кампетуни хIед гишав? –
Уршили хIебакьесли, хьаркабаиб дудешли.
– Агь, дила гIяхIси дудеш, диха гьари гьалакли, –
ХIулби рурхIехъули, жаваб бедиб уршили.
– Бура, гьанна секьяйда дила суал бакьира?
– Илгъуна гIяхIси суал хIуни хIегири кьалли...


Рецензии