Мерехтять на неб зор

Мерехтять на небі зорі,
Гарно так, неначе в сні,
Місяць у нічнім дозорі,
Стихли птахи голосні.

Все спокійно, лише вітер,
Віє тихо, в нічний час,
Дарував багато літер,
Ніч вже полонила нас.

3.07.22.


Рецензии