Пан Липень

До нас пан ЛИПЕНЬ на подвiр'я завiтав,
З великим возом подарункiв-овочiв,
Якi для нас придбав:
Часник,цибулю,молоду картоплю,огiрки,томати-
Мерщiй же подарунки вигружати!
Господарiв пан ЛИПЕНЬ за руку всiх вiтає,
А господиням ЛИПНЕВI
Квiти з комплiментами вручає!


Рецензии