жизнь прекрасна-ua

Життя прекрасне!
…але - коротке!
Немає часу все відкладати!
Отож покваптесь і доганяйте!
…і обнімайте!
…і пробачайте!
…частіш кохайтесь!
…міцніш тримайтесь!
…і не жалійте важливих слів!
Життя прекрасне!
…але - коротке!
Немає часу на гнів і біль…
Тому рішайтесь
Життя міняйте
Кому потрібно, але не зміг…
Сьогодні й зараз
Любов шукайте
Немає часу, на жаль, на злість…
Живіть душею!
Завжди в любові!
І вибір серцем своїм робіть!
Життя прекрасне!
Життя кайфове!
Тому покваптесь! Любіть! Живіть!


Рецензии