Паёt онь Юръj Казачонк

Как харашо tахда vълось!..

Хочу назад, в СССР!
Хаj сэруtь на tъбэ хоtь фсе.
Бо хулi v нам tуt во у бесь
Пудjiсtъ j мнеска дэсь.

У нас всёго було – нъ счэсtь!
Ну-да. А чtо. Зарплаtа jдэ v.
I в пунi сiно нъ гнъе нъдэ.

Воt я смоtрю tуt нэнзу неjк.
I в у jiji всэ хорошэ.
I навъtь бiзнэс хваjнъj е.
Но не, колъсь бъло всё легч!

Шоб въ vълъ tовдi, ек Вец,
Да по заробках, бъз 7еj,
Tо, мо, позналъ б sасцij всек,
Колъ j vена но плачэ j vдэ.

Нъ бачъв я v, шо tо за власьць.
I ек муtълъ в7 подрад.
I tепловоз-ремонtн завод
А нъ лупъв нъ масtеров.

А воt начальсtво баранов
Но j крало влад собi в сtоловц.
I воt я пудловъв когось.
I шо? Парtком судзiць каво-t?
А нi какiх кап фельеtон!
А tо дамо уv в лоб!

Аv сtъд-позор, ек спомню всё.
Бо j на КамАЗе бъл асёл.
I хtо яво-tо сtроiл? О!
Не уголовн скаtовск.
Начальнiк СМУ – хахол, брал ноv
I нарезал себе маслов.

...і воt, шо зарэ нъ сtае?
Не, воюваtъ tрэга sэ!
Да бъtъ в морду, раз iдэш
Супроtь блаtных власцеj


Рецензии