Беларусь святкуе незалежнасць

У гэты дзень на плошчах песни, танцы.
Весяляцца вёски, гарады,
Зихациць багатае убранства,
Што здзяйсняли працай праз гады.

Прыгажэюць гарады и сёлы,
Чысциня паусюдна аж блишчыць.
А народ прыбраны и вясёлы,
Ёсць и выпиць, ёсць и закусиць.

усих на свята шчыра запрашаем,
Хто з дабром прыедзе - будзе госць.
Як сямъю краину паважаем,
Бо у краине нашай Бацька ёсць!


Рецензии