742. tic... tac...

волшебная
сигнальная рука

tic...tac...

тянет голубыe
нервы на дне

tic...tac...
:I'm AT THE TOP:

обугливаю просторы
небесныxземныхвод...

and cant stop...
:::THE UNDERGROUND
CLOCK:HOOK:::
===
зажаты изнутри
КУ:РОК:И:
#CANT DO WRONG#
считает имена...

=who said?=

#ЦИКЛОПЦИКЛОН#
:THE GOLD GLITTER
 IS IN MY HEAD!:

waited too long and
now i have #POWER# finally!
===========================
    WRONG!
Titanic DIDN;t FIND
 ***JESUS***

2022/07/02


Рецензии