зернятко до зернятка

Зернятко до зернятка
На долонях мир
Я благаю Боженька
Захисти наш дім

Рідна мова сонячна
Мати брат сестра
Мир наповнен спокоїм
Рідна сторона

Мрії моєї Ненечки
Золоті жнива
Вільна Батьківщина
Вільнії міста!

Зернятко до зернятка
Колисковий вир
Дітки України
Потребують мир!


Рецензии