Де росiя там смерть

Ти був такий молодий , але ракета ворожа - забрала життя
Ти доньку закрив головою - натомість сам її втратив
Скажи мені Бог , а в тебе вірить росія?
Скажи мені Бог - коли закінчиться війна?
Коли Маріуполь український ми побудуємо знову і пустимо Мрію у вирій борознити простори?
Скажи мені Бог , а ти дійсно існуєш?
Чи справді віру вселяєш в людей?
Дай мені знак , що все буде добре
Що росія згорить , а з нею і увесь її руZкий мир
Дякую Боже , що моє оберігаєш життя - дай сили нам Боже
Нам захід поставить зброю нову і зможемо ми небо закрити
Пустимо в вирій ми пташечку і назва буде її нова Мрія 2
Я стомився -росія!
Все ламає і рушить на своєму шляху
Буквально шаг робить по трупам - пригадай мій брат Маріуполь
Як воду ми пили з калюжі і плавили сніг , аби хоч трохи прожити
Згадай азовсталь - яку обстріляли російські ракети?
Як гріли ми їжу прямо біля під’їзду - будинку якого нема
Ми перебудуємо світ - буде нове життя!
На суді ми пригадаємо - усі забрані тобою росія життя
Як відправив до Бога - ти ні в чому не винних людей
Де росія там смерть - ось така правда життя


Рецензии
Да! Непременно будет Суд!
Не признающий оправданий,
Как ваш "Азов" и ВСУ
Заложников держали в зданиях!
Как прикрывались вы детьми,
Как после прятали наколки!
С СС и мордой Сатаны!
И будет этот суд недолгий!

Евгений Лозовский   26.06.2023 03:31     Заявить о нарушении