***

Божа, Колькі
Ты мне даў воли?
Няўжо на цэлае
Поле...
Няўжо на цэлае
Поле...
У ім  размаху
Даволi...

Гуляе жаўрук
Ды тоне...
У зяленай
Прасторы...
I кугае
Мабыць
Хто пачуе...
Мабыць хто пазнае.
Гэту, гэту
Душу...
Зразумець я мушу...


Рецензии