теплий дощ, по всiм Подолi

теплий дощ,
по всім Подолі,
теплий дощ,
куди ти йдеш,
до чиєї йдеш ти долі.
день воркує
бо все бачить, бо все чує...
сонце, світотінь,
а на завтра місяць серпень,
і не треба нас жаліти.
Ти на нього лиш поглянь.
Широкополий.
Медоносний.
Гіркополинний.
Золотий.
Пшенично-житній.
Зерна в долоні.
Стиглі...
кажуть, добре старожили.
І радіє все...
і міліони очей.
Мабуть за те, що все змогли.
Мабуть за те земля нам родить.
Бо в нашім роді козаки,
 бо в нашім роді дух свободи.


Рецензии