Монолог леди 29 июня

МАНАЛОГ ЛЕДЗI 29 ЧЭРВЕНЯ

Сама вазьму сабе кветачкi.
I дзень раптам казкай праязны
Напоунiць жыццёвые радкi
Майго лёсу зусiм просты
Рабочай дзяучыны да слёзкi--
Каранямi ад душы-бярозкi
Cярод дзяцiнства майго двара,
Як жураулiная пара
Яна, вясной што не падмане.
Але дзяцiнства цуд-жураулi-
Днi мацярынскай той Любовi,
Бацькавай не зазipнуць да мане--
Cipaце толькi апошняй
З усюды марай страчанай.

МОНОЛОГ ЛЕДИ 29 ИЮНЯ

Сама возьму себе цветочки,
И день вдруг сказкой проездной
Наполнит жизненные строчки
Моей судьбы совсем простой
Рабочей девушки до слёзки--
Корнями от души-берёзки
Средь детства моего двора,
Как журавлиная пора
Она, весной что не обманет.
Но детства--чудо-журавли-
Дни материнской той Любви,
Отцовской боле не заглянут
Ко мне--последней сироте,
С мечтой, потерянной везде.


Рецензии