Dum ego vivit, spero ego sum!

Dum ego vivit, spero ego sum!
Quod ego semper felicem,
Ego numquam timere!
Sit eos vulnus suum malum linguis,
Me solum relinquatis,
In pace.
Omnes inimici mei,
Hostes!
Dum ego vivo,
Spero,
Quod ausim,
Ad esse beatus,
Semper,
Nam omnes annos-decennia!


Рецензии