Впаду бездиханним тiлом

Впаду бездиханним тілом,
Простріливши собі вісок.
Порадую тебе красою,
Тих квітів, що не зміг проростити пісок.
___
Упаду бездыханным телом,
Прострелив себе висок.
Порадую тебя красотой,
Тех цветов, что не смог прорастить песок.


Рецензии