***

Колись багато років назад я обережно,після дощику, вирвала декілька кущіків дикої---польової ромашки,і посадила у себе у дворі на клумбі...Вона сама розсіялась по всьому двору....і за двором...Тепер кожного року насолоджуюсь її цвітом...
..   ...МОЯ УЛЮБЛЕНА РОМАШКА..
Біла ромашечка розквітла в садочку..
Так хочу до неї швиденько прийти....
Але по життю находились мої ніжки..
Тепер не можуть,навіть і до неї,дійти.....

Неначе б пішла, і побігла б до неї!!!
Вона так красиво тихенько цвіте..
Простенька..біленька і невеличка..
Багато вже років радує серце моє...

Багато є видів ромашок,і кольорів різних..
Але мені подобається саме ЦЯ!!!...
Бо цю,я сама насадила в своєму садочку..
Тепер по всім клумбах розсіялась вона!

Ні сонця,ні дощу,ні морозу вона не боїться.
Така неприхотлива і витривала,як Я...
Неначе на мене похожа і зовні...
Дарує усім своє СОНЦЕ з середини...
Яка божественна краса!!

Може хтось подивиться і здивується.
Подума --ну що вона в ній знайшла??..
А я посміхнусь,поправлю пелюсточки...
І гордо відповім-- ЦЕ РОМАШКА МОЯ!!

#оленатрачкоржова. 27:06:22 06:00
#ПогляньЩастяПоруч
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;


Рецензии