***

.   ...ДОБРОГО РАНОЧКУ...
Народився новий день...а з ним і надії..
Нові мрії і бажання...І у кожного свої..
Хай вони всі неодмінно здійснюються.
Нехай будуть тільки світлими думки!!..

Нехай Щастя поряд завжди буде!
Ангел -Охоронець всіх оберігає..
Нехай буде мир і злагода на Україні.
Нехай всі щасливі люди будуть!
І ніхто печалі і горя не знає....

#оленатрачкоржова  26:06:22. 09:18
#ПогляньЩастяПоруч
#МиЗаМир
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;


Рецензии