Вiiйна

 Усвідомив. Йде війна.
Я сказати мушу,
Що по м;не йде вона,
По мою йде дУшу.
 
Канонади гух та  гах,
Хапом  неупИну,
Гатять гепами у пах,
Вибухами — в спИну.

Чим й комУ я завинив?..
Тридцть рОків пОспіль, 
Я – життя. Живу зі-жнив,
В себе, при колгоспі..”.
 
Тож, не вб'є менЕ війнА.
Може й ні! (Це — доля).
У війнИ, моя винА: 
З перекотипОля.


Рецензии