вакуац я

Ми розлючені і розгублені,
Навпростець в світло-сірій шапці,
Взуті в старі кросівки скоцюрблені,
Ми не спимо вночі та і вранці.

Із новинами серце крається
Вполовину воно чорніє.
І молитва рятує, старається,
Щоб серця наші знов червоніли.

І в заплющених о;чах рідні місця,
І бузок, і тюльпани у дома.
А в заплющених о;чах родина - ціла,
І сусіди, і рідні, знайомі.

Із усіх городов, де осіли свої
Линуть в блаки;тні небе;са молитви,
На крилах їх несуть в небеса солов'ї,
Щоб скінчилися жорстокі битви.

Щоб людина, яка народилась на світ
Дожила б увесь вік без журботи.
Щоб не падав у землю весь наш дивоцвіт,
Щоб не бачили ми воро;жой гидоти.

Нехай линуть молитви та й квіти цвітуть,
І сади розквітають довкола.
Нові парости миру дай Бог проростуть
І мед Миру рознесемуть пчоли.

26.04.2022


Рецензии