Силует на стiнi

В неясності світі, попелі віків,
Все споглядаєм, як т;кає час,
І саме в момент розгару боїв,
Все божество покинуло нас.

З руками вперед. Наосліп у тьмі,
Старались не впасти на камінь,
Ніхто не поможе. Ні тобі, ні мені,
Безпомічним стало слово «Амінь».

Тикаєш пальцем в силует на стіні,
Поглядом мертвим дивиться у слід,
Смерті невинних в яскравім вогні,
Потвора з ікони, німб якої вже зблід.


Рецензии