***

Читаю не написані слова
Що ти мені сьогодні не писала
Про твій тривожний день
Тривогу, що з повітря впала…
Ще не писала що засіяло дощем,
Садок, де вишні  куштувала 
І де півонії цвітуть кущем
А ти мені чомусь ці квіти дарувала..
Читаю все це сам я у собі,
Здається так, цьому не йму я віри
Та так вже сталося, що я пишу тобі,
Не відчуваючи довіри….
І знову  перечитую слова
В уяві. Не написані тобою
Так відбуваються дива
Коли тебе замінюю собою…
Й читаю не написані слова…
                24.06.22


Рецензии