Vivere spe et somnium...

Vivere spe et somnium,
Noli oblivisci ut,
Quid est vita, ubi,
Multo difficilius…
Et felicitas, mihi negotium amicus,
Semper respondet velocius…
Vivere spe et somnium,
Oportet te amor, vita et felicitas,
Me et te,
Omnes cards ostendam!
Vivere spe et somnium,
Noli oblivisci ut,
Quod est vita brevior,
Quid vita desiderat,
Per noctem!
Quid est vita,
Brevi tempore!
Vivere spe et somnium,
Non puto, te malus homo!


Рецензии
Лето-это солнечное счастье, хорошее
настроение, конец депрессиям,красивый
загар и бесконечная радость!
Лето - это спокойной ночи в 6 утра!

Да здравствует лето!
И пусть оно никогда не кончается!

С улыбкой,

Людмила Панкратова   25.06.2022 12:10     Заявить о нарушении