На Южном полюсе не скрыться от любви...

If your fancy one day so hard
sharls and shouts like leopard,
You may hide anywhere -
on the Pole - even there
her forbidding loud voice You will hear.

Если вдруг почему-то подруга
заревела сердито белугой,
прячьтесь вы где хотите,
хоть на полюс бегите -
но покоя себе не ищите.


Рецензии