Шелъелла буьйса

Шелъеллачу буьйсано ховха мотт къуьйсу
Седарчий къанделла хебначу даге са хьуьйсу
Шабарш деш баттаца лаьтта нур хьоьрсуш
Боьхначу безаман ирс кхоллар доьхуш.
                Торсен М.Б.
Де-буьйса къасталуш мархашлахь уьдуш
Г1айг1ано лоций дог 1аьршашка дуьйлу
Кхоьлинчу вай лаьтто парг1ато йоькъуш
Са къера ца хуьлу хьа безам боьху.


Рецензии